Ричард Гиър и Алехандра Силва чакат бебе

17:05, 08 авг 18 / Любопитно 25 1193 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва очакват първото си общо дете. Той вече има 18-годишен син Хоумър , а бизнес дамата - шестгодишно момченце на име Албърт.

Новината, която тръгна като слух преди седмици, вече е потвърдена от приближени източници пред испанска телевизия и пред ежедневника ABC.

Въпреки че Алехандра Силва публикува в понеделник снимка в Instagram, за да отбележи три месеца от сватбата си с Гиър, тогава тя не споменава нищо за очакваното бебе. „Днес се навършват три месеца от един много специален момент в нашия живот, момент, в който се радвахме не само да споделим щастието от нашата взаимна любов с близки и приятели, а и защото имахме възможността да изразим стремежите си за бъдещето. Стремежи да превърнем нашия духовен път в същността на съвместния ни живот. Да си помагаме по пътя към просветлението, поливайки семената на любовта, състраданието, щедростта, етиката, търпението, усилията, концентрацията и мъдростта към другия. Тъй като вървим по този път напред, ние сме изстрадали различните възходи и падения в живота, но се стремим да ги върнем в пътя на любовта, състраданието, радостта и уравновесеността”, написа прочувствено Алехандра.

35-годишната красавица и актьорът, който този месец ще навърши 69 години, се ожениха през май в ранчото на Гиър в Ню Йорк. Срещнали се в Позитано, Италия, през 2014 г. в хотела, където отседнал Ричард, а Алехандра тогава работела там.

Гиър вече е бил женен два пъти – за модела Синди Крауфорд между 1991 и 1995 г. и за Кери Лоуъл от 2002 до 2013 г., от чиято любов се ражда и единственият му син засега. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама