Карди Би записва песни веднага след раждането

16:20, 31 юли 18 / Любопитно 25 979 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Само три седмици след като гушна първата си рожба, тя заяви, че запретва ръкави и започва да записва песни. Това стана ясно от публикувана снимка в звукозаписното студио, към която пише „Работа“.

Това изненада феновете на хип-хоп сензацията, тъй като наскоро тя обяви, че ще се лиши временно от тръпката да извива глас на концерт. Карди Би отмени планираните по-рано свои изяви в Тексас, Флорида, участието си във фестивала „Панорама“ в Ню Йорк, както и шоутата си в Норвегия и Ирландия. Тя дори отмени появата си в рамките на световното турне 24K Magic Tour на Бруно Марс на 7 септември в Денвър, Колорадо.

„Реших да не се присъединя към турнето на Бруно Марс тази есен. Смятах, че след като родя дъщеря си, ще имам достатъчно време да се възстановя психически и физически. Мислех също, че ще мога да я взема със себе си по време на турнето. Впоследствие обаче си дадох сметка, че не съм преценила правилно нещата.“, сподели тя.

Припомняме, че този месец изпълнителката на I Like It роди дъщеричка – Кълчър. Баща на бебето е годеникът на Карди Би – рапърът Киари Кендръл, по-познат на феновете като Offset. Звездната двойка крои планове за сватбена церемония от миналия октомври, когато 25-годишната красавица получи годежен пръстен по време на концерт във Филаделфия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама