Дъщерята на Майкъл Джексън пусна трогателна снимка с покойния си дядо

16:55, 29 юни 18 / Любопитно 25 913 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Парис Джексън, дъщерята на покойния Майкъл Джексън, отдаде почит към дядо си, който си отиде от този свят два дни след деветата годишнина от смъртта на Краля на попа, съобщи Reuters, цитирана от БТА.

Скоро след кончината на патриарха на семейство Джексън 20-годишната Парис е публикувала снимка в Instagram, на която държи ръката на дядо си в болничното легло през последните часове от живота му.

Фотографията е придружена от емоционално излияние, в което се казва, че въпреки моментите на отчуждение, Джо Джексън е накарал нея и останалите членове на семейството да се гордеят, че носят тази фамилия.

"Да прекарам с теб последните ти мигове, означава много за мен. Да ти кажа всичко, което изпитвах необходимост да споделя, преди да се сбогуваме, е благословия. Всеки, който те посети, дойде с обич, уважение и огромна гордост в сърцето. Ти си първият истински Джексън. Легендата, която постави началото. Всички ние дължим на теб това, което сме. Ти си най-силният човек, когото познавам. Историята ще те запомни като един от най-великите патриарси, живели някога", пише Парис Джексън.

Междувременно стана ясно, че членове на семейство Джексън, сред които Джанет, Джаки, Джърмейн, Марлон и Тито, са направили съвместно изявление, за да изразят скръбта от загубата на патриарха и да благодарят на всички за подкрепата в този тежък момент.

Близките на Джо Джексън не разкриват кога ще бъде погребението му. Патриархът на семейство Джексън почина на 89-годишна възраст на 27-ми юни - два дни след деветата годишнина от смъртта на Краля на попа Майкъл Джексън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама