Енрике Иглесиас и Анна Курникова гледат световното с близнаците (СНИМКИ)

17:15, 22 юни 18 / Любопитно 25 1310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Енрике Иглесиас и Анна Курникова споделиха снимки в Instagram как гледат световното с децата си.

На едната снимка подкрепят Русия, когато е с майка си, и Испания - когато гледа мач с баща си.

Певецът наскоро призна, че много хора го питат как се справя с две бебета, когато е трудно да се грижиш дори за едно. На този въпрос Енрике обикновено отговаря: „Не ме питайте. Майката е истинският супергерой. Първите ми деца са близнаци, така че не мога да знам каква е разликата в това да имаш едно или две наведнъж", развеселено допълва певецът, цитиран от „Ел Паис”.

Енрике е категоричен, че най-важното нещо за него е да бъде добър баща. „Искам да ги възпитам добре. Да бъдат добри, здрави и да се радват на живота”. Той признава, че заради особеностите на неговата работа, му се налага често да пътува и да е разделен с децата си, но въпреки това е истински щастлив през този нов етап от живота си, който започна в края на миналата година, когато се родиха Луси и Николас.

По отношение на Курникова, с която вече 17 години е обвързан, Енрике признава, че въпреки факта, че и двамата са публични личности, имат нормална връзка. „Връзките са трудни, независимо дали си известен, или не. Има добри и лоши периоди. Когато настъпят тежки дни, трябва да се опитате да ги преодолеете, и щом дойдат хубавите моменти, ще видите, че е прекрасно”, споделя синът на Хулио Иглесиас. За Анна казва, че тя е най-добрата жена и че го подкрепя във всичко, което прави.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама