30 Seconds to Mars останаха без китарист

16:20, 13 юни 18 / Любопитно 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Братята Лето финално останаха без дългогодишния си китарист Томо Милечевич.

Той беше част от рок бандата им 30 Seconds to Mars повече от 15 години, но през март отказа да се включи в турнето за новия албум „America“ по лични причини. В началото на седмицата обаче той обяви почивката си от бандата за постоянна. Направи това в личния си профил в Туитър с думите:

„Наистина няма лесен начин да го кажа, така че просто ще го направя – вече не съм част от 30 Seconds to Mars. Годините, които имах привилегията да прекарам с всички вас, ще са живи в сърцето и ума ми като някои от най-невероятните спомени, които съм създал. Искам да благодаря на Джаред (Лето) и Шанън (Лето), че ми позволиха да имам привилегията да съм една мъничка част от тяхната голяма мечта и че ми дадоха възможност да споделям сцена с тях толкова дълго. Оценявам моментите, които имахме заедно и ще си спомням с любов за всеки един от тези дни до последния си дъх. Моля ви не се натъжавайте или ядосвайте за това, което се случва, но най-вече – нека не се поражда разделение. Това е нещо добро и ще бъде добро за всички“.

В момента братята Лето изнасят концерти, част от обиколката им 'Monolith Tour', която представя чисто новия им албум „America“. От самото ѝ начало са без основния си китарист – 38-годишния Миличевич, като още през март коментираха отсъствието му.

„Искаме да ви информираме, че Томо си взе почивка от турнето, за да разреши някои лични проблеми. Благодарим ви, че уважавате личното му пространство. Ние продължаваме с турнето“, написаха Джаред и шанън в Туитъра на бандата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама