10 факта за природното чудо алое вера

16:30, 30 май 18 / Любопитно 25 890 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Алое вера е лечебно растение с много ползи за здравето и за красотата. Терапевтичните му и лечебни качества са издържали изпитанията на времето, затова то е наричано още „растение на безсмъртието”, “лечебно биле” и “пустинна лилия”. Ако не познавате това растение, ето 10 факта за това природно чудо.

1. Алое вера се използва в продължение на хиляди години като безопасно, естествено билковo лекарство. Има много исторически и научни доказателства, които свидетелстват за неговата ефикасност. Може да се използва външно върху кожата или косата, или да се приема вътрешно като напитка.

2. Плътният чист гел вътре в листата съдържа над 75 различни ключови хранителни съединения, които са полезни – минерали, витамини (включително В12), аминокиселини, ензими и др.

3. Не са известни странични ефекти и няма нежелани лекарствени реакции от приемането му. Продуктите са безопасни за всички възрасти.

4. Алое вера е много полезно заради броя хранителни вещества, които съдържа. Ползите идват от комбинацията между различните хранителни вещества.

5. Растението работи с човешкото тяло, просто осигурява отлично хранене, така че тялото да може да се грижи за себе си.

6. Действа хидратиращо върху кожата, тъй като прониква и в най-долните и слоеве.

7. Алое вера естествено модулира имунната система. По този начин помага на организма да се защитава.

8. Алое вера е чисто и органично. Продуктите не съдържат генно модифицирани организми.

9. Алое вера е естествено стабилизирано посредством екстракти от плодове и зеленчуци, а не чрез химични стабилизатори. И дори 5 години след стабилизация, нашето алое вера е по същество идентично с прясно добито алое.

10. Форевър Ливинг Продъктс (ФЛП) е най-големият производител и дистрибутор в света на алое вера и алое вера продукти.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама