Крум Савов изживява личен катарзис и пролива сълзи в „Смени жената“ (СНИМКИ)

16:10, 16 май 18 / Любопитно Сподели в: 25 265
1
2
3
4

Новият епизод на „Смени жената“ довечера от 21 ч. ще продължи историята от миналата седмица, в която семейството на известния спортен журналист Крум Савов размени живота и бита си с друго популярно телевизионно семейство – това на Мая и Васил Кючукови, познати като герои на социалния проект „Бригада Нов дом”. 

Размяната на двете съпруги е емблематична за втория сезон на „Смени жената” и показва в изчистен вид сблъсъка на две жени от различни социални нива и коренно различни всекидневни практики, които благодарение на социалния експеримент ще изживеят личен катарзис и ще получат възможността да постигнат позитивна промяна.

По време на силно емоционалната първа част от размяната, когато съпругата на Крум Савов - и домакинята от кв. „Слатина“ трябваше да живеят за една седмица по правилата на другата, Мая Савова успя да се справи с нелеката задача да храни 6 души с по 6 лева на ден, а Мая Кючукова видя как се живее с неограничен бюджет и понесе болезнени критики от строгия, но справедлив Крум Савов. 

Разсърдени нямаше, тъй като домакинята за първи път разбра, че известният спортен журналист не е роден със златна лъжица в устата и е постигнал всичко от нулата с много лишения и труд. Крум Савов отвори душата си пред „новата“ си съпруга, за да даде пример не само на нея, но и на всички хора, които търсят вината за несполуките и липсата на средства у другите и никога у себе си. Той не скри, че е останал сирак рано и преди да стане популярен журналист, му се е налагало да живее в бедност, имало е месеци, в които е ял единствено вафли от 5 ст. и е продавал дрехите си на битака. Савов разказа и как с много труд и воля е станал от обикновен медиен човек, топ журналист. 

Така първата част от размяната на съпруги между Савови и Кючукови постави много теми за размисъл у двете семейства и зрителите, сред които дали хората в България полагат достатъчно усилия да променят бъдещето си, и дали амбициите на родителите понякога не ощетяват децата.

Във втората част от размяната, която зрителите ще видят утре в „Смени жената“, Мая Савова и Мая Кючукова ще наложат своите правила в новия дом, с надеждата да видят позитивна промяна. Мая от „Бригада Нов дом“ ще се амбицира да научи Крум Савов да сменя крушки и да изкарва повече време с децата си навън, извън ежедневните спортни тренировки.

Фармацевтката от своя страна ще пипа твърдо, но с кадифени ръкавици, и ще забрани цигарите, ще наложи вечерен час за децата и ще отвари кесията, за да нахрани всички в дома на Кючукови с храна, купена от ресторант. Трогателната изповед на Мая Кючукова пред Крум Савов за трудностите в живота на семейството й, ще просълзят спортния журналист и ще го накарат да преосмисли не само думите си от предишните дни, но и своя живот.
 

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани