Габриела Meдарова, която помля 10 коли, разби носа на студентка

16:12, 13 май 18 / Любопитно 25 1135 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 20-ия ден след излизането си от ареста 21-годишната Габриела Медарова, която под въздействието на алкохол и наркотици потроши 10 коли в Пловдив, разби с юмрук носа на студентка. Случката се е разиграла в пловдивска дискотека в навечерието на 9 май, когато 21-годишната Катя Андреева празнувала с приятели рождения си ден. Това потвърди пред „24 часа“ директорът на полицията – старши комисар Атанас Илков.

В заведението била и Медарова с гаджето си Пламен Николов - Пачо с техни близки. Двете компании били на различни маси и потърпевшата уверява, че изобщо не са се познавали. Рожденичката се веселила и около 03:00 часа след полунощ със своя приятелка отишли до тоалетната.

Другото момиче влязло в една кабинките, а Катя останала отвън да я изчака. Вратата на съседна кабинка се отворила, от нея излезли момче и момиче, които очевидно били заедно вътре и последното нещо, което Катя видяла, е една ръка с татуровки, която се насочва към лицето й.

Падайки, чула, че момчето казва "Ти полудя ли? Защо го направи?". "Свестих се след секунди - лежах на пода, от носа ми шуртеше кръв. Опитах се да се изправя, момче и момиче се опитваха да ми помогнат. Момчето ме накара да си държа главата назад, за да спре кръвта". След минута пристигнали служители на охраната, които й помогнали и я сложили да легне. Междувременно охранителите открили нападателката – похотливата Габриела Медарова. Те я задържали, докато дойде полиция.

На място пристигнали линейка и патрул на Второ районно. "Качиха ме в линейката, бях цялата в кръв, не можех да дишам. Откараха ме в Хирургиите на "Пещерско шосе", където лекарите ме прегледаха и направиха дезинфекция. След това отидохме във Второ РПУ", разказа Катя Андреева пред TrafficNews.bg

"Явно тя няма да се поправи, колкото и да се кълне пред съда. А и не е изключено онази нощ отново да е била под въздействието на наркотици", коментират близки до пострадалото момиче.

От полицията са образували преписка и ще докладват случая на прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама