Брус Уилис тренира Тайсън

12:20, 08 май 18 / Любопитно 25 1455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Следващата роля на Брус Уилис ще бъде на бившият треньор на Майк Тайсън Къс Д'амато в предстоящата лента „Cornerman“.

63-годишният актьор ще влезе в обувките на пенсионирания боксьор, който се завръща в залата заради 13-годишният тъмнокож талант Тайсън.

Режисьор на филма е Рупърт Френд, който описва лентата като „историята за борбата за това, в което вярваш“. Д'амато, който е тренирал и Флойд Патерсън и Джоси Торес, и двамата в Зала на славата на бокса, умира през 1985 г. на 77-годишна възраст.

Снимките на продукцията ще започнат по-късно тази година, а Уилис в момента се поти на снимачната площадка на „Motherless Brooklyn“. На фона на всички ангажименти, той работи и по шестата част на емблематичната си поредица „Умирай трудно“. Работното заглавие на лентата е „Умирай трудно: Година първа“ и ще покаже Маклейн като младши полицай в началото на 80-те, а сюжетът на моменти ще препраща към днешни дни. Все още обаче не е минал кастингът за младото „аз“ на Брус Уилис, а режисьорът Лен Вайсман каза още миналата година: „Невероятно трудно е. Младите крака на кандидатите са твърде малки за големите обувки на Брус“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама