Хю Грант излиза на среща благотворително

20:20, 30 апр 18 / Любопитно 25 564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хю Грант е готов да се върне в Нотинг Хил за още една съдбовна среща. Този път с фен. И досущ като с Джулия Робъртс да седне на романтичен пикник и да обиколи малката книжарничка и други емблематични места от култовата лента от 1999 г.

Американските фенове ще имат възможността да прекарат един незабравим ден с холивудската звезда, като се включат в благотворителен търг. Идеята е на Ема Фрауд, съпруга на режисьора на филма Ричард Къртис. В надпреварата обаче нямат право да се участват дори англичани, а само жители на САЩ. Победителят ще получи самолетни билети до Лондон и първо ще се срещне лично с режисьора Къртис. Заедно ще направят обиколка, включваща пазарчето Портобело, книжарницата „Уилям Такър“, а на финала идва най-хубавото. Пикник в парка на Нотинг Хил, а на оделацето ще чака самият Хю Грант. Победителят ще отседне в хотел Риц, където са снимани сцените на Джулия Робъртс.

Когато филмът „Нотинг хил“ излиза на голям екран се превръща в истински хит отвъд Атлантика и инкасира 364 милиона долара печалба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама