Подариха звезда на Джулиана Гани

18:20, 30 апр 18 / Любопитно 25 826 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Със собствена звезда в небето може да се похвали Джулиана Гани. Носителката на титлата „Мис Силикон на десетилетието“ получи като подарък част от съзвездието „Дева“ от съпруга си – фитнес инструкторът Станимир Ташев. За романтичния жест се похвали самата Гани с кадър на сертификата  за собственост в профила си във Фейсбук. „Това е най-уникалното и шантаво нещо, което ми се случи! Моят съпруг ми подари звезда на небето, в неговото съзвездие Дева! Нямам думи, с които да опиша чувството, че като погледна нагоре и ще си имам своя звезда! Вече съм истинска звезда!“, гласят думите й към снимката.

Неведнъж Джулиана е споделяла каква щастливка е с такъв мъж до себе си. „Той е най-добрия. Не ми дава да чистя, да готвя. Не че не мога или не искам, а той ми казва – Не съм те взел за робиня, а да живееш като принцеса“, изповяда се по време на участието си във „Вип Брадър“ тя.

„Мис Силикон 2013“ и Станимир се разходиха до олтара миналия август по време на скромна церемония в Пловдив. За булчинската си рокля русокосата изкусителка заложи на изрязано деколте, с което по традиция подчерта третия си чифт гърди. Красавицата е категорична, че не бърза да се сдобие с наследник, защото това би повлияло негативно на кариерата й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама