Обиколка на Европа и безплатно обучение са наградите на конкурс на Еврокомисията

18:00, 30 апр 18 / Любопитно 25 678 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стартира ежегодната кампания „Европа в моя регион“ на Генерална дирекция „Регионална и урбанистична политика“ на Европейската комисия. През това лято е нейното седмо издание, а целта и е да се привлече вниманието към проекти, получили финансиране от фондовете на Европейския съюз. Участие в кампанията „Европа в моя регион 2018“ могат да вземат граждани на всички страни – членки на Съюза, съобщават от Областен информационен център - Благоевград.

Чрез конкурси в три направления можете да покажете и разкажете какво е направил Европейският съюз за вас и това да ви донесе интересни награди. Фотоконкурс ще отличи най-добрите снимки на проекти, финансирани от ЕС. Победителите ще спечелят обиколка на Европа с пътуваща фотоизложба, която ще покаже в снимки постигнатото благодарение на европейските средства.

За любителите на писаното слово, Европейската комисия е подготвила конкурс за публикация в блог. Напишете вашата история за финансиран от ЕС проект и участвайте в надпреварата за обучение по комуникация в ЕС. Третото направление на кампанията тази година ще ви даде възможност да се включите в онлайн викторина и да изпробвате знанията си за регионите и храните в ЕС и да спечелите сладки награди. Имената на победителите във викторината ще се обявяват на 15-то и 30-то число през следващите 4 месеца.

Крайният срок за участие в кампанията „Европа в моя регион 2018“ изтича на 31 август. До тогава бенефициенти по Оперативните програми на ЕС ще организират и дни на отворените врати на проекти, съфинансирани от Съюза. Повече информация за кампанията можете да намерите на следния линк.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама