Трите зодии, на които не им върви в любовта

16:40, 17 апр 18 / Любопитно Сподели в: 25 65
1

Има хора, на които им върви в любовта и са големи късметлии в това отношение. Но е факт, че има и хора, които не се чувстват толкова комфортно, когато става въпрос за чувства. Те вярват, че не им върви в любовта.

Има зодии, които не са особени късметлии, когато става въпрос за любов.

Това не значи, че те няма да срещнат любовта, но може би изпитват затруднения или се чудят защо все попадат на неподходящи. Вижте трите зодии, на които не им върви в любовта.


Овен

Всички знаят за пословичния инат на Овните. Той се проявява и в любовта и ги спъва доста често. Те не отстъпват лесно, не обичат да правят компромиси и това е най-голяма им пречка по пътя към пълноценната връзка.

Везни

Везните просто никога не знаят какво искат, вечно са в колебание и това им изиграва много лоша шега, защото хората около тях започват да губят търпение и преценяват, че не си заслужава да правят усилия за някой, който не показва достатъчно желание.

Козирог

Козирозите не обичат да показват чувства, но в същото време са много ревниви и не обичат да делят онова, което смятат за свое. Това в повечето случаи дразни хората около тях, защото се чувстват притиснати.

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети