Ще се оженят ли Борис и Ани в „Скъпи наследници“ (СНИМКИ)

17:00, 16 апр 18 / Любопитно Сподели в: 25 69
1
2
3
4
5
6
7

Дни преди сватбата на Борис (Орлин Павлов) и Ани (Лорина Камбурова) от „Скъпи наследници“ жителите на Бели Вит се сблъскват с неочаквани новини. След липсата на ентусиазъм от страна на близките им, годениците също започват да се чудят дали решението да се оженят е най-правилното за тях. Една снимка ще върне съмненията на Ани за това колко искрен е в чувствата си към нея Борис. 

Диди (София Бобчева) намира нов „приятел“ в лицето на Милица (Койна Русева). Манипулациите на бизнесдамата се увенчават с успех и магазинерката успява да помрачи моминското парти на приятелката си. Наред с това тя трябва да потвърди пред всички дали е бременна, след като Станислав (Петко Венелинов) разкрива тайната й пред Любо (Дарин Ангелов) и Васил (Антоний Аргиров). 

Семейство Дочеви изживява шока от признанието, че Венета (Ивана Папазова) е тежко болна. Катя (Даяна Ханджиева) е бясна, че майка й не й е казала по-рано и моментално я кара да си направят изследвания дали може да й бъде донор. На свой ред Марин (Димитър Баненкин) ще потърси утеха в алкохола, а поредната му среща със Снежи (Искра Донова) ще стане причина за нови съмнения в изневяра.

Докато Станислав се опитва да помага на блъснатият от него човек на пътя, Ленин (Филип Аврамов) ще се изправи към най-кошмарния и тъжен момент от миналото си. Коя е била голямата му любов, защо вече 10 години не може да я забрави и как едно писмо ще го върне към болезнен спомен - разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.
 

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети