Джанис Дикинсън: Бил Козби ме дрогира и изнасили

18:20, 13 апр 18 / Любопитно 25 1066 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Популярната манекенка от 80-те Джанис Дикинсън (63) свидетелства срещу Бил Козби, като заяви, че през 1982 година е била дрогирана и изнасилена от комика.

Козби отново застана пред съда, за да отговаря за обвинения в сексуално насилие. 80-годишният комик бе обвинен и от още една жена, Андреа Костанд, която е станала негова жертва през 2004 година при обстоятелства, подобни на тези с Дикинсън.

Козби не отговаря пред съда за обвинението в изнасилване на Дикинсън, а за да се докаже неговия модел на поведение с жертвите си. Адвокатите на Козби от своя страна запитаха манекенката какво я е накарало да промени показанията си, тъй като в свои мемоари, публикувани през 2002 година, тя е твърдяла друго за срещата си с Козби.

Дикинсън изтъкна, че навремето нейните издатели я посъветвали да извади от текста за спомените си сексуалното посегателство, извършено срещу нея, пишат от БТА. Три други жени застанаха пред съдиите в сряда на възобновения процес срещу Козби, за да свидетелстват за преживян тормоз. 

Те са част от петдесетте потърпевши жертви на комика, които публично го обвиниха в това, че ги е дрогирал и изнасилвал. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама