Ръсел Кроу организира търг, за да финансира развода си

15:40, 05 апр 18 / Любопитно 25 637 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След петгодишни преговори разводът на Ръсел Кроу приключил. За да се справи с разходите, актьорът реши да организира търг.

След деветгодишен брак и две красиви деца - Чарлз и Тенисън, Ръсел Кроу и Даниел Спенсър се развеждат.

Запитан за плановете си веднага след обявяването на развода си, актьорът спомена за проблеми и трудността да живее с жена, живееща на австралийска земя, докато професионалните му ангажименти го задължават да прекарва по-голямата част от годината си в Лос Анджелис.

"Веднага след като свърша работата и мога да се прибера вкъщи, приоритетът ми е да се опитам да събера отново семейството си", заяви Гладиаторът през декември, след като прие, че нищо не е възможно с Даниел Спенсър. Ръсел Кроу и неговите адвокати са се справили с тегавия въпрос за разделянето на имуществото.

Спенсър предупредила Кроу, че няма да му остави нищо като подарък. Пет години по-късно, в края на миналата година, актьорът и бившата му съпруг се споразумяха. Той й отстъпи наред с други неща и луксозната вила на Роуз Бей, на шикозния бряг на Сидни. За да финансира всичко останало (издръжка и начин на живот в Холивуд), Ръсел Кроу организира търг в Sotheby's за част от имота си в Австралия.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама