Президентът демонстрира супер физическа форма (СНИМКИ)

13:50, 13 мар 18 / Любопитно Сподели в: 25 68
1
2
3
4
5
6
7

Президентът Румен Радев събра погледите на военните парашутисти и техните командири в Пловдив, след като скочи на лоста и направи коремно набиране на лост. Това стана при днешното посещение на държавния глава в 68-а бригада Специални сили под тепетата.

В началото на посещението си Радев мина пред строя и поздрави войниците. След това командосите му показаха най-новото си въоръжение – автомати и автоматични оръжия за близък бой със заглушител, които гостът оцени много високо.

Радев попита един от бойците: “Ако сега трябва да атакуваш една къща с терористи, кое оръжие ще избереш?”. Униформеният веднага му отговори, че ако го спуснат направо пред къщата, ще избере къс автомат със заглушител, а ако е в гората, ще вземе калашник.

Президентът видя и специалния статив, с който парашутистите ще тренират скокове и разговаря с една от дамите под пагон в бригадата. Не се разбра какво точно си казаха двамата, но Радев изведнъж се метна на първата висилка и направи коремно без никакво предупреждение за домакините и охраната си.

Спонтанната реакция на Радев изуми присъстващите и обра аплодисментите им.

 

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети