Транссексуална жена похарчи над 58 000 долара, за да заприлича на дракон (Снимки)

17:10, 28 фев 18 / Любопитно 25 712 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ева Тиамат Медуза, транссексуална жена от Бруни, американския щат Тексас, похарчи над 58 000 долара, за да заприлича на дракон, пише вестник "Метро".

Преобразяването на Ева започнало, когато й била поставена диагнозата ХИВ. Тогава тя още живеела като мъж под името Ричард Ернандес. Тя решила "да не умира в човешки образ", пише БТА. 

Напускайки работата си като заместник-президент на банка, Ева започнала да трансформира външността си в драконова, както винаги искала. Тя твърди, че след като била изоставена от родителите си на 5-годишна възраст, се "преродила" под грижите на тексаска гърмяща змия.

"Имам две майки - едната е биологичната ми, а другата е гърмяща змия", каза тя.

Ева започнала трансформацията си с поредица от големи татуировки, след това си направила пластична операция на носа, премахнала ушните си миди и очните й ябълки били оцветени за постоянно в зелено. Освен това тя раздвоила езика си и имплантирала осем рога на главата си. Всичко това й струвало близо 60 000 долара, но плановете й са да даде още почти 40 000 долара в следващите две години.

"За мен моята трансформация е най-прекрасното пътуване в живота ми. Има трудни за разбиране причини и дълбок смисъл в това защо го правя", добави 56-годишната Ева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама