Ким Катрал нападна Сара Джесика Паркър заради починалия си брат

19:45, 12 фев 18 / Любопитно Сподели в: 25 106
1
2

Актрисата Ким Катрал написа гневно послание на колежката си Сара Джесика Паркър, с която играеха в хитовия сериал "Сексът и градът".

Както вече е добре известно - двете не хранят особено добри чувства една към друга. Преди време в свое интервю Ким Катрал сподели, че никога не е разбирала с колежките си от сериала и изрази и разочарованието си, че нито една от трите актриса, с които са споделяли години наред, днес дори не ѝ позвънява, за да попита как я кара.

Сега причина за острата реакция на Ким стана съчувствието, което изрази Сара след смъртта на брат й. Миналата седмица 55-годишният Кристофър беше открит мъртъв в негов имот в Канада. За момента няма подозрения около причините за смъртта му.

61-годишната Саматна написа в Instagram, че не харесва колежката си и я смята за лицемерка. "Майка ми ме попита днес: "Кога Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, ще те остави на мира?". Твоят постоянен опит да се свържеш с мен е болезнено напомняне колко жестока беше и си оставаш. Нека да го изясня много ясно. Ти не си част от моето семейство. Аз не съм твоя приятелка. Затова ти пиша, за да ти кажа за последен път да спреш да използваш трагедията ни, за да възстановиш образа си на "добро момиче".

Враждата между двете стана явна, след като миналата година се появиха твърдения, че именно Ким Катрал е виновна, че няма да се снима филмът "Сексът и градът 3".

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети