Жена татуира думата „Веган“ върху лицето си

18:20, 31 яну 18 / Любопитно 25 635 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кейт Алис е жена, която страстно защитава животните и по никакъв начин не иска те да бъдат убивани. Освен това, Кейт си пада по татуировките.

В публикация в Twitter Кейт Алис споделя, че си е направила две татуировки – една в подкрепа на по-голямата осведоменост за самоубийствата и втора, която показва страстта й към веганството.

И докато нейните приятели оставят позитивни коментари в нейна подкрепа, обществото в Twitter далеч не е толкова солидарно.

Потребител на Twitter попада на снимките на Кейт преди и след татуировката, които тя е качила в Snapchat и ги споделя в мрежата, а под поста валят коментари като: „Веган от един месец си прави веган татуировка“, „Ще си татуирам „Дебел кучи син“, за да не обяснявам на целия свят, че обичам бургери“, както и много други визуални закачки.

Самата Кейт обаче не се притеснява от това, което е направила, както и от общественото мнение. „Много от татуровките, които хората си правят, нямат някакво значение зад себе си, но туй като аз съм невероятно отдадена на веганството и знам, че ще бъда веган до живот, исках тази татуировка да бъде на видимо място“, казва Кейт за Independent.

„Получих много коментари, че така няма да мога да си намеря работа, което няма значение, защото работя за себе си от 18-годишна. Освен това, е лесно да се скрие с грим и бретон“, разказва още младата жена.

Кейт Алис не е единствената, която получава негативни мнения за избора си. Нейната татуистка Джордън МакКрей се е почувствала толкова атакувана във Facebook, че е свалила снимката с татуировката на Кейт и е написала пост в нейна защита: „Въпреки че не съм веган и най-вероятно никога няма да съм такъв, наистина я уважавам, че се бори за това, в което вярва и че се гордее да го покаже, без да се опитва да ме убеди в правотата си, както всички си мислят, че веганите правят“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама