Кой е Логан Пол и защо шокира милиони хора?

15:56, 03 яну 18 / Любопитно Сподели в: 25 395
1

Логан Пол е американски влогър и актьор, популярен с неговите „вайнове“. Той е само на 22 години, но благодарение на влоговете си има над 15 милиона последователи в YouTube. Младежът е изградил мини дигитална империя от способността си да се „закача“ с младите хора по време на видеоматериалите си. Според списание „Форбс“, приходите му за миналата година от реклами и продажба на стоки възлизат на 12,5 милиона долара.
Целта му е да забавлява зрителите и инициативата му е успешна. Клиповете му имат общо над 3 милиарда гледания.
При едно от пътуванията си до Япония, Логан заснема клип с впечатленията му от страната.
Решава да посети гората „Аокигихара“, която е известна като гората на самоубийците. От 1950 година досега, гората е станала дом на повече от 500 потвърдени самоубийства.
Разхождайки се в гората, влогърът започва да снима, но се натъква на човек, който е отнел живота си. Вместо да спре да снима, Пол продължава, и дори качва клипа в YouTube.
Клипът незабавно бива гледан от милиони хора по света, а постъпката му не бе приета никак добре от редица известни личности, които използваха различни социални мрежи, за да нападнат влогъра.
В крайна сметка клипа бива свален, поради изявление от ръководството на YouTube, че съдържа насилие. Във видеоклипа Пол прави шеги и държанието му не е морално.
По-късно Логан Пол се извинява пред почитателите си и потребителите на YouTube и Twitter, като описва реакцията му като защитна и помоли феновете си да не го защитават.

https://www.youtube.com/watch?v=uf-VkvBoN4k&t=

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети