Анджелина Джоли разкри какво е провокирало напрежението между нея и Брад Пит

14:20, 06 дек 17 / Любопитно Сподели в: 25 68
1

Анджелина Джоли наскоро се се появи в шоуто "Холивудския репортер", където обсъди защо е искала да работи с Пит по филма "By the sea" през 2015 г.

Джоли казва, че по това време е мислила, че филмът ще подобри брака им.

"Запознахме се по време на снимки през 2005г. и по всички общи проекти сме работили добре заедно.", обяснява тя.

"Исках да свършим сериозна работа с „By the Sea”. Мислех, че това ще бъде добър начин да общуваме, в някои отношения беше така, а в други научихме някои неща един за друг. Вероятно имаше тежест между нас и не беше заради филма.”

Джоли признава, че външните фактори определено са засегнали връзката им.

"През цялото това десетилетие, в което бяхме заедно, аз загубих майка си", посочва тя. "Имах мастектомия, а след това и страх от рак на яйчниците, както и тази операция, която направих, както и други неща, разбира се, които се случиха в живота, през които преминахме заедно."

"Изкуството може да бъде нещо, което е изцеление", продължава тя. "Не знам, радвам се, че направихме този филм, защото изследвахме заедно нещо. Каквото и да е, може би не е решил някои неща, но ние съобщихме нещо, което трябваше да съобщим един на друг".

По време на интервюто Джоли обсъжда и нейните отношения с баща й, актьорът Джон Войт.

Джоли признава, че не се чувства близка с баща си, което според нея е част от причината, поради която не е взела фамилното си име, но казва, че са започнали "нова" връзка благодарение на децата си - 16-годишният Мадокс, 14-годишният Пакс, 12-годишният Захара, 11-годишният Шайло и 9-годишните близнаци Кнокс и Вивиен.

"Чрез внуците сега откриваме нова връзка и това е много, много хубаво" споделя тя. "Имахме някои трудности, защото изкуството е начин, по който можем да говорим, това е общ език, ние не говорим добре за политиката."

Topnovini Автор: Topnovini

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Подкрепяте ли отмяната на лятното и зимното часово време?

Всички анкети