Новият албум на Black Eyed Peas е вече готов

21:56, 31 мар 17 / Любопитно 25 530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В петък рапърът Уилайем (Will.i.am) сподели, че бандата му Black Eyed Peas вече е на финалната права по завършването на първия си албум от 2010 година насам. Наскоро групата обяви и колаборацията си с компанията "Марвел", с която в момента заедно създават комикс история. Това съобщи БГНЕС

Все още обаче няма официална дата за официалното излизане и на албума и на комикса.

Миналата година Black Eyed Peas съобщиха, че се събират за нов албум. Последният албум на групата,, състояща се от Will.i.am, певицата Фърги и рапърите apl.de.ap и Taboo, излезе през 2010 година.

"Изобщо не трябваше да спираме”, заяви след раздялата им година по-късно Уил в интервю за британското радио „Кепитъл ФМ”.

Първият албум на групата е „Behind the Front” от 1998г., като по това време тя представлява рап трио. През 2002г. в състава влиза Фърги, с която идва и комерсиалният успех на третата им тава – „Elephunk”. Албумът се продава в над 9 милиона копия в световен мащаб и включва първия им голям хит – „Where is the love”.

След него последва почти десетилетен хитов поход на бандата, в който тя почти не излизаше от световните класации, включително със солови парчета на отделните членове. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама