Футболистите от “Цървена звезда” заложиха на здравословна кухня при престоя си в Шумен

16:10, 27 юли 16 / Любопитно 25 148 Topnovini
Здравословна и балансирана кухня предпочетоха футболистите от “Цървена звезда” при престоя си в Гранд хотел “Шумен” преди мача от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу първенеца на България “Лудогорец”.

Домакините от Гранд хотел “Шумен” обичайно не изневериха на високото си ниво и накараха гостите от реномирания сръбски отбор да се чувстват истински спортни звезди от световна величина.

Сръбските футболисти бяха посрещнати в четиризвездния хотел в ранния следобед на понеделник. После те вечеряха на блок маса в луксозния ресторант “Панорама” в най-добрия хотелски комплекс в града. Менюто им включваше богата гама салати от сезонни зеленчуци – домати, краставици, моркови и др. След това на гостите бе предложена вкусна градинарска супа. Листата на основното ястие включваше телешко филе, пъстърва и гарнитура от варени картофи, задушени царевица и моркови. В края на вечерята футболистите заложиха на кекс и сезонни плодове. Доказвайки висока спортна дисциплина гостите от Сърбия пиха само минерална вода по време на храненето.

Следващият ден започна за спортистите с обилна закуска на блок маса, на която стилно бяха подредени сирене, кашкавал, шунка, богат избор от филета, варени и пържени яйца, маслини, мед, различни видове конфитюр, прясно изцеден плодов сок.

На обяд футболистите от “Цървена звезда” се подкрепиха с разнообразно меню, в което  имаше много салати, но този път домакините от Гранд хотел “Шумен” предложиха на гостите си основни блюда с крехко пилешко филе и свежа сьомга допълнени от богат избор на топли и студени гарнитури.

Вечерта след мача на стадион “Лудогорец Арена” в Разград, който завърши при равенство 2:2, сръбските футболисти хапнаха сандвичи с пилешко филе и виенски шницел, приготвени в кухнята на ресторант “Панорама” на Гранд хотел “Шумен”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!