Топготвач приготвя фермерски гювеч с балкански билки в Пловдив
09:32, 24 фев 16 / Любопитно
25
568
Шрифт:
Атракцията е част от програмата в първия ден на изложението "Фудтех", която включва и конференция, организирана от пловдивския Университет по хранителни технологии.
На форума ще бъдат представени новости в хранителната наука и технология. Гергана Киришева ще представи лекция на тема "Влияние на натурални подправки и екстракти върху качеството и безопасността на месни продукти", а главен асистент Михаела Иванова ще говори за възможностите за влагане на хранителни фибри в млечни продукти.
В програмата са включени и докладите "Подобряване на качеството и състава на месо и месни продукти чрез използване на екстракт от отработен розов цвят" на д-р Десислава Влахова-Вангелова и "Обогатени на полифеноли сокове от диворастящи ягодоплодни" на д-р Рада Динкова.
Участниците в конференцията ще се включат и в дискисуия по темите.
Още от „Любопитно“
Избрани новини

Туризъм, но не на всяка цена
09:15, 17 юни 25 / Idealisti
Разрбридане на демокрацията
07:10, 16 юни 25 / Idealisti
Когато корпорациите контролират достъпа: Нарастващата заплаха за нашата дигитална свобода
07:10, 15 юни 25 / Idealisti
Добави коментар