"Тутурутка" с безпощаден клип за варненската действителност (видео)

17:59, 21 окт 15 / Любопитно 25 403 Topnovini
Най-новият хит на култовата комедийна група "Тутурутка”, който се появи в YouTube в навечерието на местните избори, буквално поставя в шах и мат варненските избиратели. Кавърът на песента "Нашият град” e колкото забавен, толкова и сатиричен. Той е заснет паралелно на крайбрежната алея, на покрива на жилищен блок, зад който се вижда руината, наречена стадион "Варна", и на тротоара на бул. "Сливница" (пред сградата на Общината).

"Когато преди 20 години изпяхме "Варна, морето”, нашият град беше Перлата на Черноморието –  с уникален космополитен дух и завладяващо висока вибрация. За 20 години родното ни място бе превърнато в пустееща феодална крепост след СПИН по време на чума", пишат на фейсбук страницата на "Тутурутка" актьорите.

"Този град, в който всеки краде, за мнозина навярно е скучен, разпиляват се пясък, море – просто няма какво да се свлачи…

Тук общинските сделки вонят и стадиона отдавна го няма, тук с афера започва денят и завършва с пълна измама…

Ала все пак и тук хора раждат се, дишат, мечтаят, в тревоги и слънчеви дни подир своето щастие бягат…

Да, така е в нашия град – този град безкрайно порочен, в който друго, освен да крадеш, просто няма какво да се свлачи…”, е текстът на кавъра на едноименната песен на "Тангра”.

Музикалното изпълнение е миксирано със скеч, заснет на яхта, в който актьорите играят ролите на общинар, старшина и бизнесмен. Тримата делят територии и уреждат далавери, свързани със "свлачването" на варненския бряг.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!