Административният секретар на СГП се пробва за адреналинка, понижиха я

17:04, 23 сеп 15 / Общество 25 435 Шрифт:
Topnovini
Административният секретар на Софийската градска прокуратура (СГП) Даниела Димитрова е била понижена, защото се е явила на кастинга за адреналинки на предаването "Господари на ефира", съобщава "Правен свят". От СГП пък уточниха, че от четвъртък Димитрова вече не заема въпросната длъжност.

Видеото с нейното участие в предаването се появи на 15 септември. На него се вижда, че една от кандидатките за адреналинка е именно 25-годишната Даниела Димитрова. Тя се опитва да впечатли журито, като освен че танцува на съвременна музика, тя изиграва и народен танц.

От СГП отказаха да коментират на какво основание Димитрова е понижена. По неофициална информация на "Правен свят" тя не е уведомила ръководството на прокуратурата, че има намерение да се яви на кастинга. Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот те трябва да спазват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт. Най-вероятно от СГП са се хванали за оскъдното облекло на служителя си, въпреки че всички кастинги за адреналинки изискват точно такъв тип обличане.

Това е пореден неприятен случай с работещи в СГП хора. През април беше освободен шофьорът на районния прокурор на София Петър Белчев. Тогава във Фейсбук се появи видеоклип, в който се вижда как Валентин Гюров влиза в конфликт с група колоездачи и след това ги избутва с колата си. В разговора се чува и думата "прокурор", за какъвто най-вероятно се е представил Гюров.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама