Асеновград с проект "Техническа помощ за подготовка на инвестиционни проекти за програмен период 2014-2020 г."

16:23, 16 сеп 15 / Любопитно 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинският съвет в Асеновград даде съгласие кметът на Община Асеновград Емил Караиванов да издаде запис на заповед във връзка с изпълнението на проект проект "Техническа помощ за подготовка на инвестиционни проекти за програмен период 2014-2020 г.", финансиран по Оперативна програма "Регионално развитие 2007-2013 г.", на стойност 179 475, 80 лв., което представлява 35% от безвъзмездната финансова помощ от ОПРР по проекта, съобщиха от общинската администрация.

Общата цел на проектното предложение отразява стремежа на община Асеновград към непрекъснато развитие и предоставяне на качествени условия на живот на своите граждани. В този смисъл общата цел е укрепването на капацитета на община Асеновград за успешно участие в оперативна програма "Региони в растеж 2014-2020 г.".

Проектът предвижда поредица от специфични цели, които поетапно допринасят за осъществяването на общата му цел - Изграждане на техническа готовност за подобряване на социалната, образователната и културната инфраструктура, както и подобряване на градската среда в Асеновград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама