Кандидатът за районен кмет на БСП Милена Колева поздрави децата и учителите на "Западен"

17:13, 15 сеп 15 / Общество 25 322 Шрифт:
Topnovini
По повод 15 септември - първия учебен ден и една от най-светлите дати в календара на всяко българско училище, Милена Колева, кандидат за кмет на БСП за район "Западен", поздрави учители и ученици от района. Тя им пожела стремежът към знание да ги съпътства винаги, а удовлетворението от постигнатите резултати да вдъхновява духа им, съобщиха от БСП-Пловдив.

Към учениците тя се обърна с поздрав да са винаги здрави, усмихнати и щастливи. Да вярват в техните учители, да търсят и откриват приятелства, за да бъдат по-самостоятелини, компетентни и уверени в силите си.

Специално внимание инж. Колева обърна на най-щастливите и горди ученици в този ден – първокласниците. Като млада майка, на която и предстои тази радост след няколко години, пожела на малчуганите да подадат с ръка с доверие на своите учители и да тръгнат заедно по пътя на мъдрсотта и знанието.

"Уважаеми учители, на Вас желая много сили и кураж, за да продължите напред с творчески  ентусиазъм и да разпръсквате светлината на знанието около себе си. Пожелавам все така всеотдайно да създавате и пазите богатството за всяко училище – неговите възпитаници", се обърна инж. Колева към хората, носещи знанието и мъдростта, които предават на поколенията.

"Желая много здраве, успехи и признание! На добър час!", завърши поздравлението си инж. Колева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама