За Борисов оставките в ГЕРБ не са достатъчни, трябват и сред опозицията

15:25, 20 апр 19 / Политика 25 706 Topnovini
1

Премиерът Бойко Борисов призова за общи оставки, не само при управляващите, в отговор на коментара на президента в интервю за БНТ, че оставките в ГЕРБ заради „Апартаментгейт“ не са достатъчни.

Борисов посочи, че в петък вечер няма как да седне и да гледа Радев по телевизията, но отвърна на заявеното от държавния глава. Той напълно отхвърли твърденията на президента, че управляващите са приели свой антикорупционен закон. Ако я нямаше КПКОНПИ, сега нямаше да има този скандал, коментира Борисов.

Борисов: БСП ни плашат с Европа, а когато са на власт спират всички фондове

"Това ми напомня Бареков, като каза, че имам офшорна сметка. Като провериха - нямам. Който го докопат - затвор!", добави премиерът.

"Ако колегите от ляво знаят нещо, нека кажат и да се понесат съответните законови наказания. Стига само подмятания. Събират се Тройната коалиция в Южния парк, всички лидери от времената на политически преследвания, на спрените еврофондове и говорят за борба с корупцията. То е жалко, дори смешно", написа той и в страницата си във Facebook.

Бойко Борисов направи тези коментари след официалния отчет на партията на предизборната им инициатива „Европа в нашия дом“, който се проведе в София. По двете приоритетни области – регионално развитие и образование, от ГЕРБ отбелязаха, че очакванията на хората по места съвпадат в политическите приоритети в програмата на партията.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани