Какво ще се случи в Hell’s Kitchen в решаващия за седмицата епизод?

18:30, 02 апр 20 / Любопитно 25 1878 Мануела Алексова
Снимка: Facebook Hell’s Kitchen България

Доброто момче Атанас срещу суровия Лука ще се изправят в смъртна кулинарна схватка тази вечер в ефира на NOVA в решаващия за седмицата епизод на оспорваното готварско състезание Hell’s Kitchen.

Атанас е 26 годишен от гр. Пловдив, главен готвач в столично заведение и над 8 години опит в професията.  Готвил за лейди Гага. Лука е с 19 годишен опит като готвач, специалисти по барбекюто. Двамата са различни като слънцето и луната. Единият е рафиниран, подхожда фино и възпитано, знае много в кухнята и знае как да го прилага. Другият е твърд като гранит, използва мускули и високи децибели, за да постигне предимство, бог е на скарата и дори шеф Ангелов му го признава.

Лука Михов е с цели 13 години по-голям от Наско, на 39 години от Пазарджик. Определя себе си като чешит, понякога избухлив (бихме казали често), но декларира, че никога не се отказва, ако нещо си науми и е готов на всичко, за да сбъдне мечтите си. Наско пък се описва като амбициозен млад човек, сдържан и уравновесен, който също не се предава лесно. Интересен ще е сблъсъкът тази вечер – като два титана в кухнята те ще премерят сили, не само в готварски умения, но и в сила на характерите. Интересна ще е схватката. Мечтата и на двамата е, да си отворят собствени ресторанти. Пожелаваме им го, от сърце. Преди това, обаче, ще видим кой ще победи тази вечер в Hell’s Kitchen България и ще остане в шоуто, за да се състезава с останалите готвачи за голямата награда от 100 хиляди лева и одобрението на шеф Ангелов.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!