Какво никога да не носите, когато пътувате

20:00, 19 апр 19 / Любопитно 25 721 Topnovini
1
2
3
4

Зимата свърши. Време е за прераждане, преоткриване и пътуване. Най-лесно е да облечете първото, което ви дойде и да отпрашите към летището за поредния полет. Но Меган Маркъл секна тези ни прибързани решения и ни научи, че облеклото за път не трябва задължително да е грозно.

Ето нашият списък от 19 неща, които задължително трябва да изключите от багажа и облеклото си докато пътувате – изпробван е през годините!

Анцуг

Може ли да стигнем до окончателно решение по този въпрос? Приятелите не позволяват на приятелите си да пътуват с анцузи. Много често виждаме хора със сиви анцузи с фамилията на дупетата им. И първата мисъл, която ни изниква е „Да, удобно ти е, но не изглеждаш много готино. Това все пак е летище, не спортна зала!“

Силни парфюми

Всички обичаме хубавите аромати. Освен когато пътуваме в градския транспорт. Там естествената миризма е на почит, а ако е примесена с готвеното от сутринта, това е прекрасно. Да се върнем на парфюмите. Не трябва да експериментираме с тях по време на път. Уважавайте околните – може да имат алергии или да не са фенове на новия ви любим аромат. Това правило важи и за носенето на храна на такива места. Помислете си хубаво преди да си купите най- миризливата храна от лавката.

Провокативно облекло

Ставаме свидетели на това твърде често. Жени с огромни деколтета или супер изрязани панталонки, които едва прикриват задните им части. Ако родителите покриват очите на децата си, когато преминавате, вземете си бележка. И ако не сте сигурни какво да облечете, попитайте поне чичо Гугъл.

Вижте останалите съвети на H!News тук!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани