Големите кавички

11:30, 08 апр 21 / Големите кавички 25 911 Шрифт:
Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (22 - 26 март)

Ако предложението на Борисов да подкрепи правителство с мандат на Слави Трифонов беше искрено, нямаше да го направи публично. Публично се прави, за да ги унижи. Това коментира политологът Андрей Райчев.

„Борисов ще подкрепи всичко - и магаре да сложат, ще каже „Давайте“. За да покаже, че е управлявал добре и че те не могат на негово място и да се върне евнтуално, но той не мисли за връщане в момента“, заяви политологът.

По думите му не може да се управлява, ако няма разбирателство, а в момента такова няма. „Трябва да мислим по-широко, не мисля, че някой го прави. Борисов се държи високомерно и няма парламентарна сила да управлява. Трифонов, „Изправи се. Мутри вън“ и демократите - представете си да се договорят нещо, те трябва да се допитват не тримата, а петимата. Представете си Слави как седи и преговаря с петима, той с един не може. И след като се договорят, трябва да идат да питат Нинова или Борисов за подкрепа. Как се управлява така?“, добави Райчев

Според него вървим към предсрочни избори заради многото „мъжаги“ в политиката. „Това са Борисов, Радев, Гешев, Трифонов. Твърде много лични битки, а в политиката трябват идейни“, каза още Райчев.

„Народът вече не гласува за хора, които го превъзхождат - професори, академици, царе, а за такива като тях – един от нас, Бареков, Трифонов, Борисов“, смята още той. 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:03, 08 апр 21

Борисов не че не мисли за връщане ами вече никои не го иска по скоро заслужава наказание и съд

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама