Андрей Новаков и Александър Йорданов: Колкото пъти БСП е била на власт, толкова пъти България е катастрофирала

09:40, 17 май 19 25 1473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

България не е място за експерименти на леви партии, видяхме достатъчно. През последните десет години България излезе от аварийната лента, в която бяхме вкарани. Затова тези избори не са само избори за Брюксел, това са избори за България. Аз вярвам, че работещата формула е производство, така работим и за заплати, и за пенсии. Всичко това става с инвестиции, които вече са направени и които още предстоят. Нещата, които сме направили до момента, са видими, устойчиви и не са само за един мандат. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков в Ямбол по време на предизборна среща.

Едни от най-емблематичните лица в листата на ГЕРБ и СДС са днес сред нас – Андрей Новаков и Александър Йорданов и показват уникалността на нашата листа, съчетаваща дързостта на младостта и мъдростта на опита, обяви кметът на Ямбол и областен координатор на ГЕРБ Георги Славов.

„Гласуваме за европейски избори, защото България е част от Европа – мечта, с която започнахме отпреди 30 години“, обърна се към аудиторията Александър Йорданов. Според него хората, които отиват в Европейския парламент, трябва да притежават опит и професионализъм, а депутатите на ГЕРБ вече са направили много за това България да има силен глас в Европа. „Никой не може да оспори техния опит и авторитет“, категоричен бе представителят на СДС в листата. Той припомни, че Андрей Новаков, макар и само един мандат евродепутат от ГЕРБ-ЕНП, успя да договори 4 млрд. лева повече за България за следващата финансова рамка.

При срещата си с членове и симпатизанти, кандидатите за евродепутати подчертаха значимостта на изборите за стабилността на страната. БСП използва изборите за други цели, не европейски. Тя иска да създаде хаос в държавата и просто да яхне властта. Колкото пъти БСП е била на власт, толкова пъти България е катастрофирала, допълниха още Андрей Новаков и Александър Йорданов.

В срещата в Ямбол участваха още народният представител от ГЕРБ д-р Юлиян Папашимов, председателят на СДС Румен Христов, местният лидер на сините Павел Додов, кметове и общински съветници от областта и много граждани. При посещението си в Ямбол те разгледаха и Интерактивния музей на открито „Европа в Ямбол“, посветен на Европейския съюз и предстоящите избори за Европейски парламент.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама