Андрей Новаков: Ние няма да се откажем от нашите ангажименти, защото зад нас стои България

16:45, 16 май 19 25 1390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всички са наясно каква е отговорността при тези избори и хората в цялата страна ни приемат изключително радушно, сподели пред симпатизанти в гр. Стралджа, Ямболско, кандидатът от листата ГЕРБ и СДС Андрей Новаков. Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да се откаже от своите ангажименти, защото „зад нас стои България“.

При посещението си в общинския център той откри обновения офис на ПП ГЕРБ и се срещна с членове и симпатизанти. „Пожелавам ви да превърнете този офис в място, в което се раждат идеи“, обърна се той към присъстващите и ги призова да бъдат активни в изборния ден.

Андрей Новаков припомни, че Ямболска област е пример за успешно изпълнени европейски проекти, а реализацията на мащабни инфраструктурни обекти като автомагистрала „Тракия“ е показателно за ефекта върху развитието на региона и ръста на инвестициите.

„Листата на ПП ГЕРБ се състои от хора, доказали себе си, хора, които защитават интересите на българите в рамките на обединена Европа“, изтъкна по време на срещата областният координатор на ГЕРБ – Ямбол Георги Славов. По думите му политиката е преди всичко морал и човек трябва да има първо морални устои, след това сили и вяра в себе си, за да постигне това, което цели. „А кандидатите на ГЕРБ са доказали своята отдаденост при защитаване интересите на страната ни“, коментира той.

„Съдбата на България и на нейното място в Европа зависи много от тези избори. Те са определящи за развитието на страната и бъдещето на децата ни“, подчерта на свой ред народният представител д-р Юлиян Папашимов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама