Андрей Новаков и д-р Иво Ралчовски откриха предизборната кампания на ГЕРБ в Мездра

11:52, 03 май 19 25 1182 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ние сме отговорни за това как ще продължи да се развива страната ни. Доказахме, че сме единствените, които можем да носим отговорност. Резултатите вече са налице и се виждат от всички. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков при откриването на предизборната кампания в град Мездра.

Новаков отбеляза, че промените в област Враца са факт и то не само в инфраструктурата. „Сега виждам, че предстои откриването на нови предприятия, които ще предложат работни места и вече е започнало привличането на кадри. Именно местната власт е тази, която може по най-добрия начин да ви представи ползите от Европейския съюз“, подчерта Андрей Новаков, който е номер 3 в листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори. Той бе категоричен, че има много такива примери в страната и единственият начин да продължим по този път на развитие е да гласуваме с номер 12 на изборите на 26 май.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски заяви, че за него е предизвикателство и чест да бъде в отбора на ГЕРБ. „Европа ни чува, което е резултат от работата на нашите евродепутати. Едно от нещата, които ме мотивираха да приема предложението да бъда част от листата - е желанието ми Северозападният регион да има свой представител в ЕП и да спре да се слави като най-бедният в Европа“, сподели д-р Ралчовски. Той изтъкна, че България все повече придобива облик на една развита европейска държава. „На 26 май правилният избор е номер 12 за бъдещето на България“, заяви в заключение д-р Ралчовски.

„Радвам се, че в нашата листа са енергични хора, които се доказаха през годините. Те знаят как работят институциите и са наясно с вътрешните правила. Трябва да изберем тези, които защитават интереса на хората и на България, а не я клеветят. Гласувайте със сърце, но и с главите си. Не се поддавайте на манипулации“, каза на свой ред бившият евродепутат Владимир Уручев.

Народният представител Красен Кръстев заяви, че има повече от 12 причини, за да се гласува с номер 12. „Андрей Новаков е млад и енергичен човек. Той вложи много усилия в борбата срещу пакет „Мобилност“. Предложеният от него и одобрен от ЕП бюджет за България в периода 2021-2027 година е 18 млрд. лева. Това е най-високият бюджет от присъединяването на страната ни към ЕС до момента. Д-р Иво Ралчовски е достойният кандидат на Северозападна България. Той е уважаван лекар с огромен авторитет сред хората. Убеден съм, че подкрепяйки го, гласът на България ще продължи да се чува. Гласувайте с номер 12 за достойните кандидати за евродепутати от ГЕРБ“, призова народният представител Красен Кръстев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама