Следят за нощни дрифтове и гонки във Враца

12:30, 06 сеп 18 25 2241 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията във Враца ще обърне особено внимание на шофьорите, които нощем препускат по улиците на града или въртят гуми на непозволени за това места, това се закани директорът на ОД на МВР старши комисар Янко Янколов.

"Имаме представа кои са трасетата, по които някои водачи си устройват гонки. Знаем, че става дума за булевардите „Втори юни“ и "Демокрация“, че обикновено нощем има и надбягвани по Оряховско шосе и бул. "Васил Кънчов“. Обръщаме особено внимание и скоро ще има резултати“, закани се още топполицаят.

Той добави, че за събирането на годни доказателства се използва видеонаблюдението във Враца. Отделно от това има разговори с управителите на големи големи хипермаркети, където обикновено шофьори търсят повече адреналин с дрифтове. "Не е позволено на паркингите да се правят такива неща и трябва да има наказания“, обобщи Янколов, предаде БНР.

Според шефа на полицията във Врачанско, вече има 2-3 шофьори, глобени с актове по Наредбата за спазване на реда в община Враца. Той призова гражданите да бъдат активни и да подават сигнали на тел. 112, когато станат свидетели на подобни нарушения, за да може служителите на МВР да си свършат работата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама