Открит турнир по джудо за момчета се проведе в град Елена

14:08, 12 ное 19 / Спорт 25 2856 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състезателите от спортен клуб „Ипон 87“ в Елена
Състезателите от спортен клуб „Ипон 87“ в Елена

Община Елена и СК „Ипон 87“ организираха за поредна година открит турнир по джудо за момчета, родени в годините 2007-2009-та. В индивидуалната и отборната надпревара, която се проведе в актовата зала на Средното училище в града, участваха 48 състезатели от спортните клубове в Елена, Сливен, Габрово и Тополовград. Заместник-кметът на общината Йордан Димитров откри турнира и пожела на всички участници успешно представяне.

Момчетата на треньора Иван Мирянов от клуба-домакин спечелиха седем медала в отделните категории – златен за Христо Христов /кат. +60 кг/, сребърни за Валентин Пашов /кат. 38 кг/ и Йордан Янакиев /кат. 34 кг/ и бронзови за Мирослав Иванов /кат. 42 кг/, Себахтин Хашимов /кат. 50 кг/, Ерос Арънч с първо участие /кат. 27 кг / и Кристиян Станев /кат. 30 кг/.

В отборното състезание еленският тим се класира трети. Резултатите от комплексното класиране изведоха отбора на Севлиево на първо място, втори са малките джудисти от Тополовград, а трети от еленския клуб. На всички  победители организаторите връчиха купи и медали. Най-малките джудисти от Елена, които тренират едва от м.септември, демонстрираха техники и събраха овациите на участниците в турнира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама