Благотворителен бал организират от Градския ученически парламент - Велико Търново

13:40, 12 мар 19 / Общество 25 131 Topnovini
1

За трети пореден път младежите от Градски ученически парламент, с подкрепата на Община Велико Търново, организират благотворителен бал. Тази година каузата е за закупуване на апаратура за Дома за медико-социални грижи за деца – Дебелец.

Домът в град Дебелец има 65-годишна история. В последните 20 години успешно функционира, изграден и оборудван само чрез дарения, единствен по рода си за област Велико Търново. Дневния център за деца с проблеми в развитието, отглеждани в семейна среда, е за деца от 0 до 7-годишна възраст.

Специални гост - изпълнители на събитието са Лора Караджова и Мартина Иванова, била част от групата Ice Cream. Също така местните изпълнители Гергана Стоянова и Илиян Калинов ще покажат своя талант на бала, а Танцов клуб „Боляри“ ще зарадят публиката с българско настроение.

Мероприятието ще се проведе на 14 Март от 19.00 ч. в зала „Царевец“ на хотел Премиер. Поканите за събитието са на стойност 20 лв. и могат да бъдат закупени от председателя на Градски ученически парламент Савина Иванова на телефон 0884 954 633.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани