Жени ГЕРБ ще проведат осмата си политическа академия във Велико Търново

14:30, 09 мар 19 / Политика 25 273 Topnovini
1

Жени ГЕРБ ще проведат осмата си политическа академия „България с хоризонт Европа 2023“ във Велико Търново. Форумът ще се проведе в „Гранд хотел Янтра“ в старата столица, а негови организатори са съвместно Жени ГЕРБ, Фондация „Конрад Аденауер“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“.

Официалното откриване на събитието ще бъде на 9 март 2019 г. (събота) от 9.00 часа. Встъпителни думи ще кажат председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и кметът на Велико Търново Даниел Панов. В рамките на форума Цветан Цветанов ще изнесе лекция на тема „Европа през призмата на предстоящите избори“.

Гост-лектори на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ ще бъдат министърът на културата Боил Банов, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, земеделският министър Румен Порожанов, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Ева Майдел, Андрей Ковачев, Владимир Уручев и Емил Радев, ръководителят на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София Торстен Гайслер, политологът Антон Тодоров, социалният антрополог Харалан Александров, доц. Велина Тодорова от Комитета на ООН по правата на детето и председателят на УС на Съвет на жените в бизнеса в България Боряна Манолова.

Лекция на тема „Предизвикателства пред Европа в цифровизиращия се свят“ ще изнесе пред участниците във форума европейският комисар по цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани