Разбиха наркомрежа в Горна Оряховица

12:30, 19 ное 18 25 1340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители на полицейското управление в Г. Оряховица разбиха мрежа за търговия с наркотични вещества. Полицейската операция е реализирана в неделя на територията на община Г. Оряховица, съобщи полицията във Велико Търново.

Непосредствено след извършена сделка с наркотични вещества около обяд е задържан 27- годишен мъж от същия град, известен на полицията и осъждан. В него са намерени и иззети около 2 грама наркотично вещество, което при полеви наркотест е реагирало на канабис. Малко по-късно в полицейския арест е доведен друг 27-годишен мъж от Д. Оряховица, известен на полицията и осъждан. В лекият му автомобил ''Ауди'' са били установени и иззети 12 грама от същото наркотично вещество. При продължилата акция в жилище в с. Драганово, обитавано от 33-годишен мъж от същото село в момента на извършване на сделка с наркотични вещества са задържани търговецът и двама клиенти. Установени и иззети са 20 грама канабис, електронна везна и други вещи, имащи отношения към извършваните престъпни деяния.

Срещу тримата мъже са образувани бързи производства. Работата по установяване на лица, купуващи наркотични вещества от тях продължава, както и действията по документиране на цялостната им престъпна дейност.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама