Празничен концерт ще зарадва жителите на Търговище

18:45, 11 сеп 18 25 1076 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 17 септември, понеделник, от 19.00 часа на сцена „Борово око“ ще се състои безплатен концерт за гражданите на Търговище. Проявата е част от националното турне на „Хоанг пикчърс“ и се провежда с подкрепата на Община Търговище.

Изпълнителите, които ще участват в програмата, са: Ice Team ft. Martinna, ARTI, Ани Хоанг, Choko, Tometoи певицата от Търговище Невена Пейкова. Водещи на спектакъла ще бъдат Атанас Михайлов и Люси Иларионов.

На сцената ще се изявят и млади таланти от певчески и танцови формации към Центъра за младежки дейности и инициативи - Търговище, както и 9-годишната певица Елена Добрева, която има завоювани десетки национални и международни награди от конкурси и фестивали.

На 17 септември се отбелязва празникът на Вяра, Надежда, Любов и майка им София, а тази година на тази дата е и откриването на учебната година. С концерта, организаторите честитят празника и пожелават на всички да носят в себе си и вярата, и надеждата, и любовта. Нека да е успешна и ползотворна и новата учебна година за всички ученици, учители и родители.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама