Трима арестувани за умишлено убийство в Стара Загора

16:07, 28 юни 20 25 2776 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

45-годишна жена и 21-годишният й син са задържани за умишлено убийство и принуда, съобщиха от пресцентъра на МВР. За принуда, в съучастие със задържаните е привлечен и 28-годишен мъж. 

Установено е, че на 23 юни, тримата задържани отишли в къща в един от кварталите на Стара Загора, където живеели починалият възрастен мъж и 52 –годишният му син. Те се скарали по повод подписване на пълномощно за разрешение за пътуване в чужбина на 10-годишно дете. Спорът прераснал побой.

Задържаха мъж за жестоко убийство в Димитровград

След инцидента не бил подаден сигнал в полицията. На следващия ден пострадалият възрастен  мъж се почувствал зле и отишъл в дома на сестра си, която повикала Спешна помощ. В болницата било установено, че мъжът е с хематоми по главата. Въпреки спешната лекарска намеса и претърпяна операция, той е починал на вчера, за което бил подаден сигнал в полицията.

След събраните данни за извършено умишлено убийство, незабавно е била разпоредена Специализирана полицейска операция на територията на Стара Загора. От проведените оперативно-издирвателни действия е установено, че тримата задържани са съпричастни към извършените престъпления. Те са задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Стара Загора да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама