ГЕРБ издигна Живко Тодоров за трети кметски мандат

12:40, 30 юли 19 / Политика 25 1435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общинското събрание на ГЕРБ- Стара Загора единодушно номинира Живко Тодоров за трети кметски мандат, съобщиха от общинската структура във Facebook.

След като получи подкрепата на съпартийците си, Живко Тодоров заяви, че винаги се е старал в Стара Загора да има добър отбор, който да е на града, не на ГЕРБ.

„Политиката трябва да работи в полза на хората, да носи позитивизъм, да се върши много работа и да има конкретни резултати“, подчерта кметът.

Живко Тодоров благодари за номинацията и коментира, че е имал колебания в себе си трябва ли да се кандидатира за трети мандат. „Колебанията ми не са били защото не сме свършили достатъчно работа или сме се изложили пред хората. Когато човек влезе в политиката и изкара два мандата е нормално да си зададе въпроса трябва ли да се кандидатира и трети път?“, посочи той.

Градоначалникът обяви, че през последните 4-5 месеца се е срещнал с много старозагорци, от ГЕРБ и от други партии, с представители на бизнеса и неправителствения сектор.  „Тяхната енергия ме мотивира да бъда начело на битката, която предстои да поведем“, подчерта той.

Живко Тодоров предлага в листата на ГЕРБ с кандидатите за общински съветници да влязат непартийни кандидати, изявени специалисти от различни сфери, които са утвърдени имена в професиите си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама