Виновникът за 360-километровата гонка с полицията остава под стража

16:25, 18 яну 19 25 1748 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Състав на Районния съд в Казанлък постанови задържане под стража за 29-годишния Васил Станков. В сряда срещу четвъртък той и пътуващите с него още двама мъже не спряха на сигнал за рутинна полицейска проверка и бяха преследвани от органите на реда 360 километра.

Районният съд в Казанлък прецени, че независимо от чистото си съдебно минало. 29-годишният Васил може да опита да се укрие от органите на реда.

Като аргументи за това беше посочено, че мъжът на два пъти е опитал да избяга от полицията. Първият път по време на преследването на автомобила, и вторият след като колата е спряна принудително, а Васил побягва и е заловен след четиричасово издирване.

В съдебна зала стана ясно, че мъжът е направил признания и е съгласен с две от обвиненията – за пътно хулиганство и за незачитане на разпореждания на длъжностно лице. Той обаче отрича да е шофирал под въздействие на наркотици.

Двамата спътници на Васил – на Денислав на 23 и Владимир на 32 години, вероятно ще бъдат привлечени като свидетели на прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама