Старозагорци подкрепиха кмета си в социалните мрежи

15:25, 15 ное 18 / Политика 25 1041 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вот на доверие поиска кметът на Стара Загора Живко Тодоров от страницата си във фейсбуук. Вчера Тодоров направи отчет за направеното през годината. След срещата с граждани и културни дейци от града, той е бил причакан от организирана група с качулки, които крещяли и викали против него. На въпроси за какво протестират и какво искат от кмета младежите са замълчали.

След грозните сцени кметът реагира моментално с пост в социалната мрежа, под която хиляди старозагорци изявиха своята подкрепата си за него.

Появиха се и твърдения, че грозната сцена е организирана от скандалния и близък до БСП олигарх Николай Банев и партия Възраждане, твърдят от “Панорама Стара Загора”. Олигархът е известен в Стара Загора с измамите си в АКБ Форест и докарването до фалит на Берое.

В много от градовете организаторите на мирните протести обявиха, че са разграничават от яхването на протестите на групи от мъже с джипове мерцедеси Г-клас. Те заявиха, че тяхният протест е законен (съгласуван с общините), мирен и искат само нормални цени на горивата и гражданската отговорност, не искат да създават безредици и сблъсъци с полицията, отбелязва още сайтът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама