“Заедно в час” търси нов випуск в 11 града

12:00, 04 окт 18 / Култура 25 2802 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фондация “Заедно в час” започва набирането на участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които ще започнат работа като учители от септември 2019 г. в 11 области на страната- Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора.Преди това кандидатите ще преминат интензивно обучение и подготовка за преподаване на ученици. 

Всички желаещи могат да кандидатстват до 20 ноември чрез онлайн формуляр на сайта на организацията. Няма изискване да притежават педагогическа правоспособност и предишен преподавателски опит. Необходимо е да са завършили минимум бакалавърска степен до септември 2019 г. 

В област Разград по програмата в момента преподават шестима учители - в населените места Езерче, Кубрат и Разград. В регионите Враца и Монтана в момента преподават седем учители от програмата на "Заедно в час" - в населените места Крушовица, Козлодуй и Ковачица. В регион Пловдив в момента преподават 25 учители от програмата на "Заедно в час" - в населените места Граф Игнатиево, Белозем, Ведраре, Дълго поле, Караджово, Пловдив, Първомай и Христо Даново.

На 20 септември 2018 г. “Заедно в час” спечели първо място в категориите “Най-добра обучителна програма” и “Най-добра програма за кариерно развитие” на националния конкурс “Работодател на годината” на форума “Кариера в България. Защо не?“

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама