ЕЛЕКТРОХОЛД ПРОДАЖБИ ПОДАРЯВА СОЛАРНА ИНСТАЛАЦИЯ И ОБЯВЯВА НОВАТА СИ КАМПАНИЯ „НЕЗАВИСИМОСТ КЪМ ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД“

08:11, 22 юни 23 / Регионални новини 25 1339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Услугата ще бъде представена на автомобилното изложение Фестивал на скоростта на 23-25 юни в парк „Аерогара София“

Електрохолд Продажби стартира кампания „Независимост към зеления преход“, като започва да предлага на битови клиенти изграждане на фотоволтаични електроцентрали за собствено потребление. Новата услуга ще бъде представена на второто издание на автомобилното събитие Фестивал на скоростта в София (Sofia Festival of Speed), който ще се проведе на 23-25 юни в парк „Аерогара – София” от 11:00 до 19:00 ч. Входът е свободен (повече информация ТУК).

Електрохолд е партньор на събитието за втора поредна година. По време на автомобилното изложение един от посетителите ще спечели чрез томбола безплатна фотоволтаична централа за собствено потребление - подарък от електроенергийната компания.

Услугата се разработва в пилотна фаза и ще е достъпна за клиентите от лятото. Всеки, който има интерес да инсталира фотоволтаична централа за собствено потребление на своя покрив, ще може да го заяви в търговски  център на Електрохолд. Услугата е „до ключ“ и предвижда пълно изграждане, монтаж и въвеждане в експлоатация. Очаква се системата да се предлага на цена  под 15 000 лв. Електрохолд ще отговаря за целия процес на реализирането на проекта с минимална ангажираност на клиента.

Новата услуга на Електрохолд Продажби е в съответствие с мисията на компанията да въвежда иновации, които подобряват качеството на живот и повишават енергийната ефективност. Тя е и част от стремежа на групата Електрохолд да подкрепя Зеления преход. „Осигуряването на енергийна независимост на клиентите е възможно благодарение на опита и високия професионализъм в интегрирането на възобновяеми източници на енергия,“ каза Видьо Терзиев, изпълнителен директор на Електрохолд Продажби.

 

Електрохолд България ЕООД

Корпоративни комуникации и маркетинг

[email protected]

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама