След 72 години брак: двойка отново си каза „да“

17:18, 09 фев 22 / София 25 2303 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

В Седмицата на брака, в малкото село Клисура се случи голямо емоционално събитие в живота на 92-годишния Петко Петров и съпругата му 89-годишната Ана Петрова. Двамата преподновиха гражданския си брак, сключен преди цели 72 години.

Заради пандемията семейството не е отбелязало „благодатната“ си сватба (70-годишнината), но днес бракът им беше подновен от кмета на столичния район „Банкя“ Рангел Марков.

„Самият факт, че изявихте желание това да се случи, говори, че силата на прекрасните взаимоотношения помежду ви не се влияе от годините. Семейство като вашето е маяк за много млади двойки и потвърждение на това, че за истинската любов и уважение между двама души, свързани в свещен съюз, времето спира“, поздрави ги кметът и им пожела да са здрави, щастливи и все така влюбени един в друг, като хора прозрели в другия най-добрата част от него и правещи всичко възможно да я задържат и обогатят.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама