Търси се концесионер, който да вложи 4 млн. лева в банята в Банкя

13:55, 04 окт 21 / София 25 1182 Шрифт:
Биляна Иванова

Столична община търси добър стопанин на банята в Банкя. Кметът Йорданка Фандъкова внесе доклад до СОС за концесия за строителството на балнеолечебен и спа център, включващ Централна минерална баня „Банкя“ и подлежащия на изграждане към нея закрит плувен басейн.

Заложили сме изисквания, които да подсигурят качествени балнео и спа услуги, както и преференции за пенсионери, ученици и хора със специални потребности. Търсим концесионер, който да вложи 4 млн. лева, включително и за строителството на подземен басейн с дължина 25 м и с озеленяване на покрива му, детски басейн и джакузи. Заложена е концесионна такса не по-малка от 220 хил. лева на година, като срока на концесията е 20 години“, обяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Ана Стойкова, като изтъкна, че бъдещият концесионер трябва да има доказан опит в балнео и спа услугите и да поеме ангажимента и за строителството и за управлението на комплекса.

По думите й в този случай се отговаря на изискванията и на хората в Банкя. Преди да започне работа комисията за концесията е представила пред обществеността възможностите и е получила категорична подкрепа. „Именно изграждането на голям басейн ще осигури достъп до минералната вода на повече потребители, а и такъв е моделът на успешно работещите бани в Европа“, каза още Стойкова, съобщиха от СОС.

Днес сградата е реставрирана, а знакови елементи от фасадата са облагородени. Всички хора от района искат отново да посещават банята“, похвали се кметът на Банкя Рангел Марков.

Общинският съветник Симеон Колев пък допълни, че същото трябва да се случи и с Централната минерална баня, за да може столичани и гостите на София да използват минералните блага на града.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 JULIETTE G. 13:26, 22 окт 21

добро утро !

аз съм търговец и собственик на два големи склада за дистрибуция на хранителни продукти, като също така имам специален краткосрочен и дългосрочен заемане на капитал, вариращ от 1200 до 48 000 евро за всяко сериозно лице, което иска това заем от пари за потребление, наем, недвижими имоти , здравно осигуряване, Кола, брак, пътуване, развод, преместване, недвижими имоти или коли под наем, платена сметка, семейни помощи, пари в брой, работа в градината, домашна работа, създаване на работилница, бизнес, подготовка за нова майка, бременност или училище.

Хората, които са защитени да банкират, също могат да изпращат своите искания за парични заеми.

За да кандидатствате за тази конкретна помощ за паричен заем, трябва да изпратите писмо, даващо максимална точност на целта за този паричен заем, като някои от тези справки по -долу :

име : ............
първо име : ............
Дата на раждане : ............
Място на раждането : ............
Улица : ............
Пощенски код : ............
Град : ............
Регион : ............
отдел : ............
Страна : ............
професия : ............
Метод за възстановяване на средства : ............
Месечен вход : ............
Сума в паричен заем : ............
Прогнозна производител на паричния заем
Цел на паричния заем : ............

изпратете пощата с искане на паричен заем чрез личния ми контакт : [email protected]

Време за реакция : 5 до 10 минути. Това е много бърз паричен заем от човек на човек без банка. Наличност на пари по банкова сметка или кредитна карта : сега след разглеждането на заявката. държава, разрешена само в България, Франция и Белгия.

Г-жа JULIETTE GOULETTE е сертифицирана и упълномощена от гражданското право да отпуска пари на БЪЛГАРСКИ, ФРЕНСКИ, БЕЛГИЙСКИ физически лица.

Благодарение на доверието, което ми оказахте от 2003 г. до днес.


Ще се видим скоро и ще бъдете добре !


Индивидуално кредитиране на пари

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама